Kraniosakral Biodynamik

Välkommen att boka din behandling genom att trycka på länken nedan.

Är du redo för en ny nivå av hälsa?

Allt i oss som inte hittar hem till stillhet och enkelhet är ett rop på hjälp. Det känner vi, men vad kan vi göra åt det? Det finns ett sätt att svara an när vi känner att någonting inte stämmer. Nyckeln ligger gömd i våra kroppar och celler, där finns all information lagrad från allt vi varit med om i våra liv. Trauman, olyckor eller sjukdom som fortsätter att belasta oss. När vårt system är upptaget med att hantera och överleva behöver vi avlastning för att hitta tillbaka till enkelhet och vår naturliga förmåga till välmående igen. Det finns en väg till läkning som går via varandet. Vi ”vet” inte hur läkandet ska ske, i vilken takt eller på vilket sätt. I behandlingen försätter vi oss i ett tillstånd av mottaglighet och kontakt genom vila, där ingenting står i vägen. Sedan sker det som ska ske, i den tid det ska ske och på det sättet det är menat. Låter enkelt? Det är enkelt. Behandlingen erbjuder alla nivåer av dig avlastning för att hitta hem till sin egen läkning och livsenergi igen. Utan någon manipulering eller forcering utifrån.

En behandling tar ca 45minuter. Du ligger mjukt på rygg på bänken med kläderna på. Jag har tider på fredagar och söndagar i Lord Yogarum, Gröna gatan 34, Jönköping.

Under de senaste 3 åren utbildar jag mig hos Bengt Elmström i Stockholm. Han har sedan 1983 arbetat som osteopat och de senaste 20 åren med kraniosakral biodynamik.

Pris 600kr