Passförklaring

Mindful Hatha yoga 

För oss som längtar efter utrymme till djup återhämtning. Ge näring till ditt nervsystem och syre till din kropp genom detta långsamma yogapass. Vi rör oss lugnt och medvetet och verkligen tar oss tid att stanna upp och landa i oss själva. Vi närmar oss vår kropp och vår andning nyfiket och varsamt. Utforskar det som är just nu, i både form och formlöshet. Långt ifrån prestation och jämförelse. Nybörjare är också välkomna!

Efter ett yogapass kommer du känna dig påfylld och återhämtad. Långsiktigt kommer yogan ge dig ökad kroppslig och mental balans och styrka samt en ökad läkningsprocess.

Vi övar på att lyssna in och ge oss själva det vi behöver just idag. Genom att nyfiket upptäcka din kropp och ditt sinnes invanda mönster öppnas valmöjligheten till en annan väg. Allt börjar med dig, där du är. Just nu.

Restorative Yoga

Hur kan du hjälpa dig själv att ta bättre hand om dig? Restorative yoga öppnar upp för stunder att stanna upp och bli guidad in i medveten vila. Du erbjuds att landa in i olika stilla, sköna positioner att stanna i ca 20 minuter, en chans till olika nivåer av vila- och läkande magi. Att låta det som rör sig inom oss få röra sig färdigt. En väg hem till dig själv.

”Jag brukar tänka mig att själen har ett alldeles eget rotsystem, och att det ibland måste bli stilla runt en för att de där rottrådarna ska ha en chans att borra sig ner mot djupen. Dit där de tysta källorna finns. Om allt bara flyter på är risken stor att man aldrig rotas.”

Thomas Sjödin, Det händer när du vilar.
img_3454